Hoe werkt het?

Wij zijn er voor mensen die door hun fysieke beperking niet of lastig in staat zijn zelf de gang te maken naar de fotowinkel.

Pasfotosaanhuis.nl werkt met de modernste mobiele apparatuur voor het maken van professionele pasfoto's. Onze pasfoto's voldoen aan de meest recente eisen zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Onze fotografen hebben jarenlange ervaring en nemen uitgebreid de tijd voor u. Wilt u gebruik maken van de diensten die Pasfotosaanhuis.nl aanbied? Wij verheugen ons erop om kennis met u te maken.


Maak een afspraak op een van onze vaste pasfoto dagen

Klik hier om een afspraak in te plannen. Als u ons contactformulier volledig heeft ingevuld laten wij u zo spoedig mogelijk weten of uw gekozen dag mogelijk is, of wanneer de eerst volgende mogelijkheid bestaat. Onze fotograaf rijd op onze vaste pasfotodagen door de (op de tarieven pagina) genoemde regio's om pasfoto's te maken. Meld u dus tijdig aan om te voorkomen dat wij volgeboekt zijn.

Wij drukken uw pasfoto's direct op locatie af.
Nadat wij uw pasfoto hebben gemaakt drukken wij uw setje foto's direct af. U beschikt dus direct na het maken van de foto's direct over uw pasfoto's!


Zakelijke klant?

In ons klantenbestand hebben wij ook veel zorginstellingen en ziekenhuizen waar wij mee samenwerken en op afspraak pasfoto's maken. Wilt u ook graag een extra service bieden voor uw bewoners en/of patienten? Neem contact met ons op. Wij bezoeken onze zakelijke klanten ook buiten onze vasten dagen om. Kennis maken? Wij komen graag een keer langs om de mogelijkheden te bespreken!

Plan een afspraak in!

Page 1 of 2 1 2 »

Image Gallery

Services Overview

Curabitur sed urna id nunc pulvinar semper. Nunc sit amet tortor sit amet lacus sagittis posuere cursus vitae nunc.Etiam venenatis, turpis at eleifend porta, nisl nulla bibendum justo.

Contact Us

Nullam quam lorem, tristique non vestibulum nec, consectetur in risus. Aliquam a quam vel leo gravida gravida eu porttitor dui.

Address: 1458 TemplateAccess, USA
Telephone: +123-1234-5678
FAX: +458-4578
Others: +301 - 0125 - 01258
E-mail: mail@yoursitename.com